Brow Lift - Ανόρθωση Μετώπου & Φρυδιών

Η ανόρθωση των φρυδιών είναι μία σύντομη και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που "ξεκουράζει" το βλέμμα και μειώνει τις ρυτίδες των ματιών και του μετώπου. 

BROW LIFT
Η ταυτότητα της θεραπείας

Βασικές πληροφορίες

Χρόνος επέμβασης: 30-60 λεπτά

Επιστροφή στις δραστηριότητές σας: Μετά από 2-3 ημέρες

Μετεγχειρητικός πόνος: Ήπιος ή καθόλου

Αναισθησία: Τοπική (με μέθη ή γενική εφόσον απαιτηθεί)

Παρενέργειες: Περιορισμένες εκχυμώσεις (μελανιές) και ήπιο οίδημα τις πρώτες 4-5 ημέρες μετά την επέμβαση

Τα ράμματα αφαιρούνται: 5-7 ημέρες μετά

Τα αποτελέσματα φαίνονται: Μετά από την πρώτη εβδομάδα

Διάρκεια των αποτελεσμάτων: 10-15 χρόνια
BROW LIFT / ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ
Τι επιτυγχάνει το brow lift

Η επέμβαση που (ξανα)βάζει τα φρύδια στη θέση τους

Σε κάποιες περιπτώσεις είτε γονιδιακά, είτε λόγω γήρανσης τα φρύδια και ιδιαίτερα το έξω άκρο τους ή «ουρά», είναι σε χαμηλότερη θέση από τη φυσιολογική, προσδίδοντας γηρασμένη, κουρασμένη όψη στην περιοχή των ματιών και δημιουργώντας βάρος στα άνω βλέφαρα, επηρεάζοντας και τη θέση τους.

Η ανόρθωση φρυδιών πραγματοποιείται για να ανορθώσει τα φρύδια και να τα τοποθετήσει στη φυσική θέση της νεανικής ηλικίας (δηλαδή στο επίπεδο του άνω χείλους του οφθαλμικού κόγχου ή υψηλότερα). Σε περιπτώσεις έντονης περίσσειας δέρματος στο άνω βλέφαρο μπορεί να συνδυαστεί και με άνω βλεφαροπλαστική.

Θέλετε ιδιαίτερη σχέση μαζί μας;

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

BROW LIFT / ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ
Πως γίνεται to brow lift
Υπάρχουν 3 γνωστές τεχνικές με τις οποίες γίνεται η ανόρθωση φρυδιών.

- Direct brow lift (προσπέλαση μέσα από το φρύδι): Ελάχιστα επεμβατικό lift που γίνεται με τοπική αναισθησία και η ανόρθωση φρυδιών επιτυγχάνεται με την βοήθεια ραμμάτων. Σε αυτή την περίπτωση η τομή γίνεται απευθείας στο δέρμα, στο άνω όριο των τριχών του φρυδιού (προϋποθέτει «παχύ» φρύδι ώστε να κρυφτεί ικανοποιητικά η τομή). Ο χειρουργός αφαιρεί ένα τμήμα δέρματος και με την άμεση συρραφή επιτυγχάνεται η ανόρθωση του φρυδιού.
- Temporal brow lift (Κροταφική ανόρθωση φρυδιών) : Μέσω δύο μικρών τομών μέσα στο τριχωτό των κροτάφων σε κάθε πλευρά του προσώπου, τοποθετούνται εσωτερικά ράμματα και επιτυγχάνεται η ανόρθωση των φρυδιών.Η τεχνική αυτή μπορεί να γίνει και ενδοσκοπικά.
- Trichophytic brow lift (Ανόρθωση του φρυδιού με τομή στο όριο του τριχωτού της κεφαλής) : Ίσως η πιο αποτελεσματική τεχνική για την ανόρθωση τόσο του μετώπου όσο και των φρυδιών. Η τομή καθίσταται «αόρατη»
και η επούλωση είναι γρήγορη και εξαιρετική.
Ο πλαστικός χειρουργός εξηγεί τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε τεχνικής, αλλά προτείνει σε κάθε ασθενή αυτή που θεωρεί περισσότερο κατάλληλη γι’ αυτόν.
BROW LIFT / ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ
Ανόρθωση φρυδιών: Η αποθεραπεία – Το οριστικό αποτέλεσμα

Η αποθεραπεία στην ανόρθωση φρυδιών είναι σχετικά γρήγορη. Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από μία εβδομάδα, ενώ οι τομές που θα μείνουν, βρίσκονται τοποθετημένες στο τριχωτό της κεφαλής ή μέσα στα φρύδια με τρόπο ώστε να μην είναι εμφανείς κατά το δυνατόν.

Οι εκχυμώσεις και το οίδημα υποχωρούν σε 4-7 ημέρες. Σε αυτό θα βοηθήσουν και ψυχρά επιθέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μετά από 2-3 ημέρες επιστρέφετε στις ήπιες δραστηριότητές σας και σε 15-20 ημέρες μπορείτε να γυμναστείτε.
BROW LIFT / ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ FAQ

Η ανόρθωση φρυδιών δεν επηρεάζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ή το πόδι χήνας στην έξω πλευρά του ματιού. Μπορεί να μειώσει την περίσσια του δέρματος στα άνω βλέφαρα, αλλά όχι σε ικανοποιητικό βαθμό. Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε όλη την περιοχή, προτείνεται ο συνδυασμός brow lift με άνω ή και κάτω βλεφαροπλαστική.

Ο κατάλληλος υποψήφιος για brow lift έχει:

- χαλαρό δέρμα στην περιοχή των φρυδιών και του μετώπου
- λεπτές γραμμές φρυδιών και ρυτίδες στο μέτωπο
- ασύμμετρη περιοχή των φρυδιών
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καλέστε μας, Στείλτε μας email, Κλείστε το ραντεβού σας online
Κάντε το τώρα!