Dermapenβαθιά αναζωογόνηση & αντιγήρανση

Το Dermapen είναι ένα ισχυρό όπλο ενάντια στη γήρανση. Αναζωογονεί, σβήνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αντιμετωπίζει διεσταλμένους πόρους, λειαίνει ουλές και σημάδια ακμής, μειώνει τις ραγάδες.

DERMAPEN / MICRONEEDLING
Η ταυτότητα της θεραπείας

Βασικές πληροφορίες


Χρόνος εφαρμογής της θεραπείας:
15-30 λεπτά

Πόνος: Ήπιος και απόλυτα ανεκτός

Αναισθησία: Αναισθητική κρέμα τοπικά, εφόσον ζητηθεί

Παρενέργειες: Ήπια ως μέτρια ερυθρότητα την πρώτη ώρα μετά τη θεραπεία

Χρόνος αποθεραπείας: 12-24 ώρες

Επιστροφή στις δραστηριότητές σας: Αμέσως

Αριθμός απαιτούμενων συνεδριών ανά κύκλο: 2 - 4 ανά 4 εβδομάδες

Αποτελέσματα: Από την πρώτη συνεδρία

Διάρκεια των αποτελεσμάτων: 12 – 18 μήνες
DERMAPEN / MICRONEEDLING
Τι είναι το Dermapen

Το Dermapen είναι ένα τεχνολογικό θαύμα στην υπηρεσία της ομορφιάς!

Μία μικρή, απόλυτα εύχρηστη συσκευή μικροβελονισμού που έχει σχεδιαστεί για να συσφίγγει, ανορθώνει και να αναζωογονεί το δέρμα. Είναι αποτελεσματικό στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, στην αντιμετώπιση των ραγάδων, αλλά και στη μείωση σημαδιών, χειρουργικών ουλών ή ουλών ακμής.

Αυτό που κάνει το Dermapen είναι να χρησιμοποιεί έναν αριθμό πολύ λεπτών βελονών για να προκαλεί απόλυτα ελεγχόμενο τραυματισμό στην επιφάνεια του δέρματος, ώστε να το αναγκάζει στη συνέχεια να παράγει κολλαγόνο για να το επουλώσει. Σε σχέση με άλλες θεραπείες αναζωογόνησης, το Dermapen είναι απόλυτα ασφαλές για κάθε τύπο δέρματος, είναι ανώδυνη θεραπεία και έχει σχεδόν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.
Θέλετε ιδιαίτερη σχέση μαζί μας;

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

DERMAPEN / MICRONEEDLING
Πώς γίνεται το Dermapen
Το Dermapen μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 εξαιρετικά λεπτές βελόνες, οι οποίες μπορούν να διαπερνούν κατακόρυφα το δέρμα έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25 χιλιοστά-2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού τους, οι βελόνες περιστρέφονται ελαφρώς και ανοίγουν αποτελεσματικά τους πόρους και τρυπούν το ανώτερο στρώμα του δέρματος.

Ο τραυματισμός που προκαλούν είναι απόλυτα  ελεγχόμενος και προκαλεί την έναρξη της επουλωτικής διαδικασίας των κυττάρων με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες ώστε να παράγουν νέο κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, στοιχεία που θα ανανεώσουν και θα αναζωογονήσουν το δέρμα. Η θεραπεία με Dermapen μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του προσώπου και του σώματος, καθώς τόσο η κεφαλή του είναι μικρή και μπορεί να φθάσει παντού, αλλά και γιατί ο γιατρός μπορεί να ρυθμίζει το βάθος εισχώρησης ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.

Το σημαντικό είναι ότι αμέσως μετά τη θεραπεία ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις δραστηριότητές του!
DERMAPEN / MICRONEEDLING
Τι επιτυγχάνει η θεραπεία με Dermapen
Το Dermapen βασίζει την αποτελεσματικότητα του στη διέγερση του φυσιολογικού μηχανισμού επούλωσης του οργανισμού, που σημαίνει ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, και μετά τον ελεγχόμενο τραυματισμό της επιδερμίδας από το Dermapen "ξυπνά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα το Dermapen να επιτυγχάνει:

- τη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

- τη βελτίωση της ποιότητας, του τόνου και της υφής του δέρματος

- τη σημαντική λείανση και αποχρωματισμό των ουλών, είτε είναι αποτέλεσμα ακμής, είτε κάποιας χειρουργικής επέμβασης

- τη βαθιά αναζωογόνηση της επιδερμίδας, η οποία αναδύεται σφριγηλή, λεία και λαμπερή

- τη συρρίκνωση των διεσταλμένων πόρων

- την αντιμετώπιση ηλιακών κηλίδων και άλλων δυσχρωμιών και τη βελτίωση της

- τη σοβαρή  βελτίωση των ραγάδων, ειδικά όταν έχουν ακόμα κόκκινο χρώμα

- την ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία
DERMAPEN / MICRONEEDLING
Η αποθεραπεία – Πότε φαίνονται και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του Dermapen
Μετά τη θεραπεία με Dermapen θα σας ζητηθεί να αποφύγετε το μακιγιάζ και την εφαρμογή καλλυντικών για αρκετές ώρες. Οποιαδήποτε μικρή ερυθρότητα ή οίδημα που προκύπτει από τη θεραπεία θα υποχωρήσει πλήρως εντός 12-24 ωρών. Συνήθως μία ώρα μετά τη θεραπεία όλοι οι ασθενείς είναι σε θέση να επιστρέψουν κανονικά στις δραστηριότητες σας. Τις επόμενες ημέρες αποφύγετε το τρίψιμο της επιδερμίδας, φανείτε συνεπείς στη χρήση της ενυδατικής σας κρέμας και βέβαια στη χρήση αντηλιακού.  

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με Dermapen φαίνονται από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ το δέρμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται για το επόμενο διάστημα, καθώς η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού θα κορυφώνεται. Για πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα θα χρειαστεί να επαναλάβετε κάποιες συνεδρίες, ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται το δέρμα σας ή το πρόβλημα που επιθυμείτε να διορθώσετε. Αν αυτό που επιδιώκετε είναι η συντήρηση μιας νεανικής, λαμπερής και τονωμένης επιδερμίδας, τότε 3-4 συνεδρίες το χρόνο είναι αυτό που χρειάζεστε.
DERMAPEN / MICRONEEDLING FAQ
Συχνές ερωτήσεις

To Dermapen είναι μια εύκολη, ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, θα αισθανθείτε μια ελαφρά  πίεση στην περιοχή θεραπείας. Για τους περισσότερους ασθενείς η θεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή, ενώ κάποιοι βρίσκουν χρήσιμη τη χρήση αναισθητικής κρέμας. Σε κάθε περίπτωση ο ιατρός θα συνεργαστεί μαζί σας για να μεγιστοποιήσει το επίπεδο άνεσής σας.

Το Dermapen δε συστήνεται σε δέρμα που έχει πυώδη ακμή ή που έχει εξανθήματα ή που πάσχει από ατοπική δερματίτιδα ή έκζεμα. Είναι σημαντικό η θεραπεία να γίνεται σε επιδερμίδα που δεν υπάρχει ενεργή φλεγμονή ή κάποιος έντονος ερεθισμός.

Το Dermapen δεν έχει ηλικιακό όριο. Στις νεαρές ηλικίες προσφέρει σημαντικά οφέλη στην αντιμετώπιση των ουλών ακμής και στις ραγάδες, ενώ τα οφέλη του στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης το καθιστούν πολύτιμο διαχρονικά.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καλέστε μας, Στείλτε μας email, Κλείστε το ραντεβού σας online
Κάντε το τώρα!