Μεσοθεραπείακοκτέιλ αντιγήρανσης!

Με τη μεσοθεραπεία ένα κοκτέιλ πολύτιμων συστατικών εγχέεται ενέσιμα στο δέρμα, επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος και μειώνοντας τα σημάδια της γήρανσης.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η ταυτότητα της θεραπείας

Βασικές πληροφορίες


Χρόνος εφαρμογής της θεραπείας:
20-40 λεπτά

Επιστροφή στις δραστηριότητές σας: Αμέσως

Πόνος: Ήπιος και απόλυτα ανεκτός

Αναισθησία: Αναισθητική κρέμα τοπικά, εφόσον ζητηθεί

Παρενέργειες: Ήπια ερυθρότητα, πιθανότητα να εμφανιστούν μικροί μώλωπες στα σημεία έγχυσης

Χρόνος αποθεραπείας : 12-24 ώρες

Αριθμός απαιτούμενων συνεδριών ανά κύκλο:  3-4

Αποτελέσματα: Μετά από την πρώτη εβδομάδα και βελτιώνονται

Διάρκεια των αποτελεσμάτων: 12 μήνες
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπεία

Τι προσφέρουν τα κοκτέιλ μεσοθεραπείας στο δέρμα

Η μεσοθεραπεία είναι ένας αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος επιδιόρθωσης του δέρματος, με την άμεση έγχυση ενεργών συστατικών στη μεσότητα αυτού (χόριο) στα προσβεβλημένα σημεία. Όταν εγχέεται στο δέρμα, επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος  για να μειώσει τα σημάδια γήρανσης.

Η θεραπεία κάθε φορά είναι διαφορετική, καθώς τα συστατικά για κάθε ένεση είναι πολύ συγκεκριμένα για κάθε πάθηση που αντιμετωπίζεται. Οι δικές σας λύσεις θα σχεδιαστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας κατά την αρχική σας ενημέρωση από τους ιατρούς της κλινικής μας. Ένα μείγμα βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταμορφώσει το δέρμα σας και να επιτύχει μακροχρόνια, ανανεωμένα αποτελέσματα

Συνήθως χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. H μεσοθεραπεία βοηθά στη θρέψη, την ενυδάτωση και την ανανέωση του δέρματος, αυξάνοντας την ελαστικότητά του, προωθώντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου για μια υγιή, τονωμένη εμφάνιση.
Θέλετε ιδιαίτερη σχέση μαζί μας;

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δεν πονάει!
Τι θα νιώσετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας

H εφαρμογή μεσοθεραπείας είναι μια ασφαλής και γρήγορη διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ίσως αισθανθείτε μια ήπια ενόχληση από τα τσιμπήματα της βελόνας. Για τους περισσότερους ασθενείς, η θεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή. Όσοι δεν αισθάνονται άνετα στην ιδέα των πολλαπλών μικρών τσιμπημάτων στο πρόσωπο, τους δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόζουν τοπικά στο δέρμα μία αναισθητική κρέμας. Ο γιατρός είναι εκεί για να διασφαλίσει ότι τίποτα δε θα σας ενοχλεί.
Τι πρέπει να κάνετε μετά τη θεραπεία

Μετά τη θεραπεία θα σας ζητηθεί να αποφύγετε το μακιγιάζ και την εφαρμογή καλλυντικών για αρκετές ώρες. Οποιαδήποτε εκχύμωση (μελανιά) ή οίδημα τυχόν προκύψει από τη θεραπεία θα υποχωρήσει εντός λίγων ημερών. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας για την υπόλοιπη ημέρα. Μπορείτε κανονικά να επιστρεψετε στις δραστηριότητες σας.
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Τι προσφέρει στο δέρμα και κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται;

Η μεσοθεραπεία προσώπου προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα: 

  • Στη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Στην επούλωση ουλών κάθε είδους (μετεγχειρητικές / μετεγκαυματικές, ακμής κ.ά)
  • Στην αντιμετώπιση των δυσχρωμιών (πανάδες, κηλίδες) 
  • Στη σύσφιξη και τη σφριγηλότητα του δέρματος
  • Στη δημιουργία ενιαίου χρωματικού τόνου στο δέρμα 
  • Στη βαθιά ενυδάτωση 
 

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα και κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνετε τη θεραπεία;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας στο πρόσωπο αρχίζουν να γίνονται ορατά τις επόμενες πρώτες ημέρες και βελτιώνονται τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Για τη συντήρηση το αποτελέσματος συστήνεται μια συνεδρία ανά μήνα για, 3 μήνες και στη συνέχεια μία συνεδρία ανά εξάμηνο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καλέστε μας, Στείλτε μας email, Κλείστε το ραντεβού σας online
Κάντε το τώρα!