Neck lift - Λίφτινγκ Λαιμού

Το λίφτινγκ λαιμού (ή ανόρθωση λαιμού) εξαφανίζει τη χαλάρωση και το συσσωρευμένο λίπος από το λαιμό και αποκαθιστά το περίγραμμα της κάτω γνάθου. 

 

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΛΑΙΜΟΥ / NECK LIFT
Η ταυτότητα της θεραπείας

Βασικές πληροφορίες

Χρόνος επέμβασης: 2-3 ώρες 

Επιστροφή στις δραστηριότητές σας: Περίπου μετά από 10-14 ημέρες 

Μετεγχειρητικός πόνος: Ήπιος ή καθόλου 

Αναισθησία: Γενική ή τοπική (ανάλογα με τη διόρθωση που απαιτείται να γίνει) 

Παρενέργειες: Περιορισμένες εκχυμώσεις (μελανιές) και οιδήματα τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση 

Τα ράμματα αφαιρούνται: 5-7 ημέρες μετά 

Τα αποτελέσματα φαίνονται: Μετά από την πρώτη εβδομάδα και βελτιώνονται το επόμενο 3μηνο.

Διάρκεια των αποτελεσμάτων: Για πάντα

Κόστος: Το κόστος για λίφτινγκ λαιμού εξαρτάται από το πρόβλημα, από το αν θα χρειαστεί γενική ή τοπική αναισθησία, καθώς και από το αν θα συνδυαστεί με άλλες επεμβάσεις (π.χ. λίφτινγκ προσώπου).
ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΛΑΙΜΟΥ / NECK LIFT
Τι είναι το λίφτινγκ λαιμού;

Κάποτε έλεγαν ότι για να μη φαίνεται η ηλικία σου, πρέπει να κρύβεις το λαιμό σου. Με την ανόρθωση λαιμού τα φουλάρια έγιναν προαιρετικά!

Με την ανόρθωση λαιμού (neck lift) αντιμετωπίζεται το «κρέμασμα» και η ρυτίδωση του δέρματος που προκαλεί η χαλάρωση, μειώνεται η συγκέντρωση λίπους κάτω από το σαγόνι και εξαφανίζονται οι χαρακτηριστικές κάθετες «λωρίδες» του μυώδους πλατύσματος (του μυ που κανονικά στηρίζει το λαιμό σαν κορσές). Ο στόχος ενός λίφτινγκ λαιμού είναι να αποκατασταθεί η σφριγηλότητα του δέρματος, να επαναδιαμορφωθεί το περίγραμμα του λαιμού και να απομακρυνθούν οι χαλαρωμένοι ιστοί.
Θέλετε ιδιαίτερη σχέση μαζί μας;

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΛΑΙΜΟΥ / NECK LIFT
Πώς γίνεται η επέμβαση της ανόρθωσης λαιμού
Το lifting λαιμού γίνεται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2 ώρες. Η τομή ξεκινά συνήθως μπροστά από το λοβίο του αυτιού και συνεχίζει προς τα πίσω ακριβώς πίσω από το αυτί. Αν συνυπάρχει μεγάλη χαλάρωση του πλατύσματος μπορεί να γίνει δεύτερη τομή κάτω από το σαγόνι. Στη συνέχεια, το δέρμα αποκολλάται, το παραπανίσιο λίπος αφαιρείται, οι μυς τεντώνονται και συρράπτονται στη μέση γραμμή, και τυχόν περίσσιο δέρμα αφαιρείται.
Η τομή ράβεται με πολύ ψιλά απορροφήσιμα ράμματα και ο λαιμός μένει τονωμένος, χωρίς ρυτίδες, χωρίς πτυχώσεις και χορδές, απαλλαγμένος από την αντιαισθητική χαλάρωση που προκαλεί ο χρόνος. Αμέσως μετά την επέμβαση η περιοχή του τραχήλου καλύπτεται με ελαστικό επίδεσμο για τον περιορισμό του οιδήματος, το οποίο αναπτύσσεται μετεγχειρητικά.
ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΛΑΙΜΟΥ / NECK LIFT
Ανόρθωση λαιμού: Η αποθεραπεία – Το οριστικό αποτέλεσμα
Μετά το Neck Lift με γενική νάρκωση συστήνεται η παραμονή στο νοσοκομείο για 24 ώρες. Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ήπιος και αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα. Η επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες αρχίζει σταδιακά μετά από τη 2η – 3η ημέρα και η επιστροφή στην εργασία στο 10ημερο, ενώ για τις επόμενες 3 εβδομάδες φρόνιμο είναι να αποφεύγεται η άσκηση και οι απαιτητικές ασχολίες. Τα ράμματα αφαιρούνται προοδευτικά από το πρόσωπο μέσα σε 15 ημέρες.

Το αποτέλεσμα του λίφτινγκ λαιμού θα αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα, καθώς θα υποχωρεί το μετεγχειρητικό οίδημα. Το αποτέλεσμα οριστικοποιείται μετά από 4-5 μήνες. Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι πως το Neck Lift επανεφέρει τη νεανική εμφάνιση στον λαιμό, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει το χρόνο. Πάντα όμως μετά από μια τέτοια επέμβαση, το άτομο θα φαίνεται 10-15 χρόνια νεότερο!
ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΛΑΙΜΟΥ / NECK LIFT FAQ

Το λίφτινγκ λαιμού μπορεί να αποκατάστησει τη νεανική εικόνα του λαιμού και της κάτω γνάθου. Πιο συγεκριμένα, είστε κατάλληλος υποψήφιος για Neck Lift αν σας ενοχλεί που ο λαιμός έχει:

- Λέπτυνση της επιδερμίδας και έντονη ρυτίδωση

- Μεγάλη χαλάρωση (κρέμασμα) του δέρματος

- Απώλεια στο περίγραμμα του πηγουνιού

- Χαλάρωση του μυώδους πλατύσματος

- Διπλοσάγονο

Το λίφτινγκ προσώπου (Facelift) δεν μπορεί να σβήσει τα σημάδια της γήρανσης στο λαιμό. Με το λίφτινγκ προσώπου διορθώνεται η χαλάρωση στις παρειές, τα μάγουλα και τη γωνία της κάτω γνάθου, ενώ με το λίφτινγκ λαιμού (Neck Lift) διορθώνεται η χαλάρωση του δέρματος και οι αντιαισθητικές ρυτίδες στο λαιμό. Οι δύο αυτές επεμβάσεις είναι διαφορετικές, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν συνδυάζονται το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Αν μάλιστα, ακολουθήσει και βλεφαροπλαστική, τότε θα επιτευχθεί ένα αρμονικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καλέστε μας, Στείλτε μας email, Κλείστε το ραντεβού σας online
Κάντε το τώρα!