Νήματα«αναίμακτο» λίφτινγκ

Νήματα πιο λεπτά ακόμα και από μία τρίχα προσφέρουν αποτέλεσμα λίφτινγκ επιτυγχάνοντας θεαματική ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας με μεγάλη διάρκεια.

ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Η ταυτότητα της θεραπείας

Βασικές πληροφορίες

Χρόνος εφαρμογής της θεραπείας: 20-40 λεπτά

Επιστροφή στις δραστηριότητές σας: Αμέσως

Πόνος: Ήπιος και απόλυτα ανεκτός

Αναισθησία: Τοπική

Παρενέργειες: Ήπια ερυθρότητα, πιθανότητα να εμφανιστούν μικροί μώλωπες στα σημεία έγχυσης

Χρόνος αποθεραπείας: 12-24 ώρες

Αριθμός συνεδριών:  Άπαξ

Τα αποτελέσματα φαίνονται:  Άμεσα

Διάρκεια των αποτελεσμάτων: Τα νήματα απορροφώνται φυσικά από τον οργανισμό σε έξι έως οκτώ μήνες, ωστόσο το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια
Θέλετε ιδιαίτερη σχέση μαζί μας;

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Τι είναι τα νήματα προσώπου

Η πλέον δημοφιλής θεραπεία κατά της χαλάρωσης

Τα νήματα προσώπου είναι στην ουσία ράμματα εξαιρετικά μικρής διαμέτρου που απορροφώνται σταδιακά από τον οργανισμό. Εισάγονται κάτω από την επιδερμίδα με σκοπό να αντιστρέψουν τα σημάδια της γήρανσης και τα καταφέρνουν τόσο καλά, ώστε η θεραπεία με νήματα να έχει κερδίσει τον τίτλο «αναίμακτο λίφτινγκ» ή «λίφτινγκ χωρίς νυστέρι».

Ανάλογα με το είδος των νημάτων που επιλέγουμε επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη ανόρθωση ή ενισχυμένη σύσφιξη. Το σίγουρο είναι ότι η θεραπεία με νήματα θα ξανακάνει νεανικό το οβάλ του προσώπου, θα τονίσει τις γωνίες του, θα ανασηκώσει τους ιστούς του και θα βελτιώσει σημαντικά την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας.
ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δύο είδη νημάτων για διαφορετικά αποτελέσματα
Στο πρόσωπο χρησιμοποιούνται δύο ειδών νήματα: τα PDO και τα COG. Και τα δύο είναι 100% ασφαλή και πλήρως βιοδιασπώμενα από τον οργανισμό.

Νήματα PDO (νήματα σύσφιξης)

Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν τη σύσφιξη της επιδερμίδας μέσω της διέγερσης παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Εισάγονται κάτω από το δέρμα με τρόπο ώστε να δημιουργούν ένα υποστηρικτικό πλέγμα. Σταδιακά προσφέρουν σύσφιγξη, σφριγηλότητα και σημαντική βελτίωση της υφής του δέρματος.
Νήματα COG (νήματα ανόρθωσης)

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχουν τα νήματα COG είναι τα  μικροσκοπικά άγκιστρα (μικροεγκοπές) σε όλο το μήκος τους. Ο ιατρός πρώτα τα εισάγει κάτω από το δέρμα και ύστερα τραβώντας τα προς τα πίσω ή πάνω προκαλείται άμεση ανόρθωση. Μακροπρόθεσμα ενισχύουν και την κολλαγονογένεση. Τα νήματα COG μπαίνουν αμφοτερόπλευρα στο πρόσωπο.
ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Πως γίνεται η θεραπεία και οδηγίες για μετά

Τι θα αισθανθείτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας

H εφαρμογή νημάτων είναι μια εύκολη, ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της εισαγωγής των νημάτων στο πρόσωπό σας, ίσως αισθανθείτε μια ήπια ενόχληση/πόνο από την προώθηση των νημάτων, αλλά και μια μικρή πίεση. Πριν αρχίσει ο πλαστικός χειρουργός να βάζει τα νήματα, προηγείται η εφαρμογή τοπικής αναισθησίας. Αυτή είναι αρκετή για να κάνει τη θεραπεία ανώδυνη. Σε κάθε περίπτωση, οι ιατροί μας συνεργάζονται άριστα με τους ασθενείς μας για να μεγιστοποιηθεί το επίπεδο άνεσής τους.


Τι πρέπει να προσέξετε τις πρώτες ημέρες μετά

Τις πρώτες 2-3 ημέρες μετά τη θεραπεία, θα χρειαστεί να αποφύγετε το μακιγιάζ και την εφαρμογή άλλων καλλυντικών. Επίσης, φρόνιμο είναι να αποφύγετε την κατανάλωση σκληρών τροφών, το τρίψιμο του προσώπου στις περιοχές που μπήκαν τα νήματα, αλλά και το έντονο χασμουρητό. Τέλος, προτιμήστε να κοιμηθείτε ανάσκελα, αλλά και να αποφύγετε την έκθεση σε μεγάλη θερμότητα (σάουνα). Οποιαδήποτε εκχύμωση (μελανιά) ή οίδημα τυχόν προκύψει από τη θεραπεία θα υποχωρήσει εντός λίγων ημερών. Μία κρέμα άρνικας ή αλόης θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.
ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Τι προσφέρουν στο δέρμα και κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται η θεραπεία

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με νήματα στο πρόσωπο είναι τόσο άμεσα, όσο και μακροπρόθεσμα

Αυτό συμβαίνει γιατί η ευεργετική δράση τους συνεχίζεται για τους επόμενους μήνες, πολύ περισσότερο από όσο χρειάζονται για να απορροφήθούν από τον οργανισμό.  

Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νήματα είναι η χαλάρωση των ιστών που αποτυπώνεται στο πρόσωπο με :
  • Χαμηλωμένα (πτωτικά) φρύδια
  • «Άδεια» ζυγωματικά  και επίπεδα μάγουλα
  • Έντονες ρινοπαρειακές αύλακες (από τη μύτη στο στόμα)
  • Βαθιές γραμμές μαριονέτας (γωνία στόματος προς πηγούνι)
  • Χαλαρωμένο οβάλ προσώπου (jowls) με ακαθόριστο περίγραμμα
Επίσης, επειδή διεγείρουν τους ινοβλάστες για να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, σταδιακά χαρίζουν λάμψη, βελτίωση στην υφή και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.


Οι απαιτούμενες συνεδρίες για να δατηρήσετε το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα της θεραπείας γίνεται άμεσα ορατό, ενώ βελτιώνεται το επόμενο διάστημα. Ιδανικά δε θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη θεραπεία πριν μεσολαβήσουν 12-18 μήνες.
ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Σημαντική παράμετρος η εμπειρία του πλαστικού χειρουργού

Λάθος τοποθέτηση, μετακίνηση, σπάσιμο των νημάτων

Αν ακούσετε τις εμπειρίες ασθενών που δοκίμασαν το λίφτινγκ με νήματα προσώπου, ίσως εκπλαγείτε με το εύρος των διαφορετικών απαντήσεων. Γιατί όμως κάποιοι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι και άλλοι απίστευτα απογοητευμένοι;

Η εμπειρία και η ειλικρίνεια του πλαστικού χειρουργού είναι το μυστικό! Η επιλογή του σωστού νήματος, το κατάλληλο σημείο που πρέπει να μπει στο πρόσωπο, η ενδεδειγμένος τρόπος εισαγωγής και το ιδανικό βάθος στο δέρμα (αν μπουν πολύ επιφανειακά θα φαίνονται, ενώ αν μπουν πολύ βαθιά ίσως προκαλέσουν τραυματισμούς)… Όλα αυτά καθορίζουν την επιτυχία του αποτελέσματος.

Επίσης, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία με νήματα. Όσοι γυμνάζονται πολύ εντατικά φορτίζουν μηχανικά περισσότερο τα νήματα, με συνέπεια να μπορούν πιο εύκολα να μετακινηθούν ή και να σπάσουν. Επίσης, σε άτομα προχωρημένης ηλικίας ή ένα πολύ βαρύ πρόσωπο τα νήματα καταπονούνται περισσότερο και μπορεί να μην αντέξουν το βάρος.

Ο πλαστικός χειρουργός πρέπει να γνωρίζει άριστα την τεχνική τοποθέτησης των νημάτων προσώπου, αλλά και να είναι ειλικρινείς με τον ασθενή του και να τον ενημερώσει για τις πιθανότητες μη ικανοποιητικού αποτελέσματος. Στη Face of Athens οι πλαστικοί χειρουργού είναι εκπαιδευτές της θεραπείας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καλέστε μας, Στείλτε μας email, Κλείστε το ραντεβού σας online
Κάντε το τώρα!