Πολιτική Περιεχομένου

Το περιεχομένο των περιγραφών των ιατρικών παθήσεων, θεραπειών, υπηρεσιών και άρθρων του ιστότοπου faceofathens.gr διαμορφώνεται με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από την επιστημονική και συντακτική ομάδα. Παράλληλα ενσωματώνονται αναλυτικά στοιχεία βιβλιογραφικών αναφορών, επίσημοι ισχυρισμοί υγείας, και άλλες επιστημονικές πηγές.

Την ευθύνη για τη τήρηση και την υλοποίηση των διαδικασιών της πολιτικής περιεχομένου, φέρει η συντακτική ομάδα του ιστοτόπου faceofathens.gr, η οποία εξασφαλίζει την ορθότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων.

Σημείωση

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποια απόκλιση ή έχετε οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καλέστε μας, Στείλτε μας email, Κλείστε το ραντεβού σας online
Κάντε το τώρα!